Katarzyna GubałaBlog Blog Warsztaty kulinarne w hotelu czyli event odpowiedzialny społecznie Rekordowy Festiwal kulinarny Młodego Polskiego Ziemniaka w Łomnicy Dzikie ogrody we Wrocławiu czyli warsztaty kulinarne dla działkowców Green Flow Festiwal Kulinarny w Jeleniej Górze Integracyjne warsztaty kulinarne w hotelu Regionalne warsztaty kulinarne dla Kół Gospodyń Wiejskich Warsztaty kulinarne w Gdyni podczas festiwalu Ogród – Wielka Majówka Integracyjne warsztaty kulinarne ze zdrowej diety i ziołolecznictwa w Prastarej Warsztaty zielarskie czyli ekologia na miejskim talerzu Integracyjne warsztaty kulinarne w ramach lunchu Kobieta Przedsiębiorcza w stylu EKO live cooking Lublin Pokaz kulinarny marki Well Well dla InterMlecz Warsztaty kulinarne dla dzieci to okazja do integracji Fermentacje pełne zdrowia w Art Hotelu czyli warsztaty z kiszenia słoików Ekogospodyni zaradna i oszczędna czyli warsztaty kulinarne dla KGW Modlica Wege szkolenie dla hoteli i restauracji Grupy Satoria Warszawie Warsztaty kulinarne ze zdrowych kiszonek i fermentacji dla KGW Kuchnia wege w restauracji Dotychczas w Tychach Festiwal krasnoludków we Wrocławiu oraz warsztaty kulinarne z Katarzyną Gubałą ze zdrowych słodyczy Warsztaty tradycyjnej kuchni polskiej i ziołolecznictwa dla KGW Ekokuchnia bez marnowania jedzenia z Katarzyną Gubałą dla liderek wsi i KGW Polska od kuchni 2023 czyli letni festiwal kulinarny edycja sierpień 2023 Potato Poland XXX Krajowe Dni Ziemniaka Łomża 2023 Inter Mlecz wspiera wege kuchnię na pokazach kulinarnych dla branży HoReCa Eco zamojskie inspiracje czyli warsztaty z niemarnowania jedzenia dla KGW Polska od kuchni letni festiwal kulinarny z gwiazdami Warsztaty z kuchni tradycyjnej w ramach dofinansowania dla KGW Kulinarne warsztaty dla pracowników i ich dzieci w Muzeum Ziemi w Warszawie Warsztaty doszkalające dla nauczycieli z kuchni roślinnej i ziołolecznictwa Festiwal Polska od kuchni w każdym województwie Szkolenie z kuchni wege Zamkowy Młyn w Krapkowicach Roślinne słodycze czyli wegańskie szkolenie cukierni Consonni Szkolenie z kuchni wege i wegan dla Cateringu Kasia w ramach stołówki szkolnej Szkolenie z kuchni wege w Folwarku Kamyk Live cooking na SMAKKi gastrotargi w Warszawie relacja Warsztaty kulinarne dla Kół Gospodyń Wiejskich w gminie Opinogóra Integracyjne warsztaty kulinarne nad morzem w Amber Baltic Międzyzdroje Lekcje wege kuchni dla studentów i uczniów szkół średnich Świąteczne warsztaty kulinarne w Amber Baltic Międzyzdroje Warsztaty kulinarne dla Koła Gospodyń Wiejskich w Gośniewicach Warsztaty kulinarne z dziećmi w hotelu Osada Śnieżka Ekologiczne warsztaty kulinarne kuchnia włoska we Wrocławiu w Auli Dzikie zioła oraz chwasty szkolenie i warsztaty dla działkowców ROD Szkolenie i wykład dla działkowców z jadalnych chwastów i dzikich ziół Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022 relacja Targi Natura Food Be Eco w Łodzi 2022 relacja live cooking Integracja dla pracowników - pomysły na warsztaty kulinarne Największy w Europie festiwal kuchni RAW Witariada 2022 Europa na widelcu to największy europejski festiwal kulinarny Zdrowe słodycze warsztaty kulinarne z Katarzyną Gubałą w Art Hotelu Szkolenie z kuchni wege w Osadzie Śnieżka w Górskich Resortach Kurs gastronomiczny doskonalenia zawodowego od podstaw Kobieta Hotelarz niezwykła konferencja w Ostródzie Warsztaty kulinarne dla 100 dzieci w Osadzie Śnieżka Wege ekspertka podczas Kongresu Szefów Kuchni Targi natura FOOD & beECO 2021 Warsztaty kulinare dla dzieci w Art Hotelu z okazji jubileuszu 25 lat Wirtualna restauracja to nie dark kitchen 10 powodów integracji firmy poprzez warsztaty kulinarne Jak zbudować w mieście ogród społeczny Warsztaty kulinarne w ramach dofinansowania unijnego czy rozwoju obszarów wiejskich Festiwal Grilla z Gwiazdami w Czeladzi Wegańskie jedzenie na wynos Warsztaty kulinarne dla dzieci ze zdrowej kuchni Dofinansowania do szkolenia pracowników gastronomii z kuchni wege Dieta wege i catering pudełkowy Lokalne chwasty integracyjne warsztaty kulinarne w pandemii ROT Rewirowy Ogródek Twórczy ogród społeczny dla mieszkańców Warsztaty zdrowa kuchnia roślinna od podstaw Wege ambasadorka Bidfood Farutex Katarzyna Gubała 18 pomysłów dla kucharzy i szefów kuchni na gastro lockdown Targi Natura Food & beEco 2020 w Łodzi relacja Warsztaty kulinarne ze znanymi kucharzami Katarzyna Gubała nowa Ambasadorka akcji Sprzątanie świata Polska Sprzątanie świata Polska maj 2020 prestart akcji Wege kurs dla kucharza i restauracji Co serwować zamiast mięsa w restauracji i cateringu, czyli zdrowa soja Kulinarne warsztaty – nowy trend firmowej integracji Bufet śniadaniowy wege, vegan, bez laktozy w hotelu i… problem mleka roślinnego Wege klient w restauracji - kto to taki? Warsztaty kulinarne zero waste w Art Hotelu – kiszonki z dziećmi Warsztaty kulinarne - kuchnia włoska dla firm i ich pracowników Natura Food Łódź - live cooking, czyli gotowanie na żywo Warsztaty kiszenia #ArtKidsMenu z MasterChef Junior w Art Hotelu Art hotel warsztaty kulinarne Wegańskie gotowanie z przedszkolakami Jak robić kulinarne zdjęcia, czyli sesja w Art Hotelu Warsztaty kulinarne we Wrocławiu dla dzieci i dorosłych Festiwal Dobra w Karpaczu już po raz drugi Życie w rytmie slow, czyli Bioweekend w Hotelu Dębowym Jak stworzyć dziecięce menu w restauracji? 11 trendów w kuchni wegańskiej na 2019 rok Wegańska kuchnia polska za czasów króla Jana III Sobieskiego Zamek Topacz - Camastra, Berton, Borys Kuchnia tajska warsztaty kulinarne Wrocław Certyfikat wegański V-Label dla Uroczyska Siedmiu Stawów Warsztaty kulinarne w Q hotel Wrocław Warsztaty kulinarne dla dzieci we Wrocławiu w Art Hotelu Wegański bar Vega Tel Aviv Warszawa Poznańska Warsztaty kulinarne we Wrocławiu z okazji Mikołaja Warsztaty kuchni wege w Art Hotelu we Wrocławiu Gdzie zjeść wege w Krakowie, czyli zdrowa kuchnia wegetariańska Warzywa górą, czyli jak wydać książkę kucharska Warsztaty kulinarne we Wrocławiu - Art Hotel Premiera kulinarnej wege książki Warzywa górą w restauracji Tel Aviv w Warszawie Wege warsztaty kulinarne z gwiazdami i blogerami 10 pomysłów na to, jak znaleźć dobrego nauczyciela jogi Zupa miso, czyli zdrowe, roślinne gotowanie z przedszkolakami