Katarzyna GubałaCase studies Case studies Konkurs kuchni wegańskiej dla profesjonalistów ZŁOTY KARCZOCH 2025 Profesjonalne doradztwo i lunch kuchni wegańskiej dla Kikkoman Europe Konkurs kuchni wegańskiej dla profesjonalistów Złoty karczoch 2024 na Smakki Kuchnia wege w sanatorium czyli szkolenie dla sieci hoteli Grupy Satoria Szkolenie z kuchni wege dla Satoria Group w Dąbrowie Górniczej w Holiday Inn Katarzyna Gubała ambasadorką ogólnopolskiego festiwalu kulinarnego Polska od kuchni 2023 Wegańskie sery Violife szkolenie dla Upfield Professional Siły witalne tworzenie menu dla kateringu dietetycznego Royal Catering Szkolenie z kuchni wege dla sieci restauracji łódzkich Szkoleni z kuchni wege w Platinum Mountain Hotel w Szklarskiej Porębie Szkolenie z kuchni wege i żywienie zbiorowe w Krzyżowej Szkolenie z kuchni wegetariańskiej i wegańskiej dla uczniów szkół ponadpodstawowych Szkolenie z kuchni wege dla zakładów mięsnych Integracyjne warsztaty gotowania na 130 osób w krzyżackim zamku Ryn Wege szkolenie catering pudełkowy Kwidzyn Wegańskie sushi w setce odmian szkolenie wege Słupsk Projekt WEGE w Bidfood Farutex case study Szkolenie cateringu pudełkowego Smaczna dieta z wege diet Pomoc w wege biznesie Szkolenie z kuchni wege dla PSS Społem Białystok 10 niesamowitych miejsc dla wegan w Polsce z doskonałym wege menu Szkolenie wege dla restauracji, hotelu, szefa kuchni Konkurs kuchni wegańskiej dla profesjonalistów na Zamku Topacz Warsztaty kulinarne dla blogerów w Art Hotelu Audyt i wegańska certyfikacja „Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel & SPA” Szkolenie obsługi z kuchni roślinnej – Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel Q Hotel - szkolenie wege i warsztaty kulinarne