Katarzyna Gubała
VegLab

Art hotel warsztaty kulinarne dla firm i blogerów

Art hotel warsztaty kulinarne

Gdzie we Wrocławiu zorganizować warsztaty kulinarne? Kogo zatrudnić na gotowanie dla firm? Gdzie we Wrocławiu gotować z pracownikami?

Art Hotel we Wrocławiu to niezwykle miejsce do robienia warsztatów kulinarnych. Szef kuchni Art Restauracji Grzegorz Pomietło zwykle aprobuje moje pomysły na przepisy. Nie ma takich dań, których nie bylibyśmy w stanie zrealizować. Były już bezy z wody z cieciorki, zupa z jadalnych kasztanów, a nawet ryba bez ryby, czyli selerybki.

Jak znaleźć dobre warsztaty kulinarne we Wrocławiu?

Rzeczą absolutnie niemierzalną na warsztatach kulinarnych jest atmosfera, a tej na pewno nie brakuje w Art Hotelu. Wrażenie potęgują stylowe wnętrza i nienagannie zachowująca się obsługa. Art Hotel warsztaty kulinarne zwykle organizuję dla blogerów, dziennikarzy, influencerów, firm oraz osób prywatnych. Przed zapisami warto zapytać, kto na warsztatach będzie, kto chce gotować, czy będą dzieci, czy może kilka osób z jednej grupy?

Ważne, żebyś na warsztatach się nie stresował, przepisy były jasne i czytelne, a prowadzący radosny i z dobrą energią. Przed warsztatami koniecznie sprawdź:

  • kto jest prowadzącym warsztaty,
  • jakie ma opinie miejsce warsztatowe,
  • czy osoba prowadząca jest lubiana przez innych uczestnikow,
  • czy nie jest kimś z przypadku,
  • czy zna się na temacie kulinarnym, który cię interesuje
  • czy cena zacwarsztat jest ceną ostateczną

Warsztaty kulinarne – dodatkowe atrakcje

Zwykle na naszych warsztatach pojawiają się gwiazdy czy celebryci. Gotują, jak zwykli uczestnicy, a dodają spotkaniom dodatkowej atrakcyjności. Art Hotel we Wrocławiu szczególnie polubili uczestnicy programu MasterChef oraz MasterChef Junior, a że Wrocław w takie gwiazdy obfituje i z takich kucharzy słynie, nie raz mogą z wami gotować.

Jaka cena za warsztaty kulinarne?

Ceny we Wrocławiu za warsztaty kulinarne są równie zróżnicowane, jak sama oferta. Do 100 zł będą to proste warsztaty w miejscach nie koniecznie przystosowanych do gotowania w kilka osób. Na pewno za to z miłą atmosferą. Czasami warto pójść na tańsze warsztaty, ale z miła osobą prowadzącą lub dobrym szefem kuchni. Cena rośnie często wraz z fachowością osoby prowadzącej, nagrodami kulinarnymi, które ma na swoim koncie lub wyróżnieniami. Najdroższe warsztaty, to takie, gdzie nie tylko zapłacimy za prowadzącego, ale też za jakość produktów i poziom wyposażenia samego studia. Zapytajmy czy przy stanowisku kuchennym będziemy sami czy będziemy gotować w kilka osób przy jednym stole.

Masz pytania, nie wiesz, gdzie warto gotować, czego się nauczyć i u kogo? Jeśli masz ochotę z nami gotować, zapraszam do kontaktu. Razem znajdziemy najlepsze kulinarne rozwiązanie.

 

 Art Sezonowo. Pod takim hasłem wczoraj gotowałam z niezwykłą ekipą. Dziękuję wam za energię i niezapomniane smaki.

fot. Bartłomiej Sadowski